Taart maken

Nog nooit een taart gevuld, afgesmeerd, bekleed en gedecoreerd?
Dan is dit de ideale workshop voor jou!

Tijdens deze ca. 3,5 uur durende workshop leer je de basis beginselen van het taart decoreren.
Natuurlijk neem je je eigen kunstwerkje na afloop mee naar huis
om iedereen versteld te doen staan van je creativiteit!

 

Bij de workshop inbegrepen zijn:
Een taart (20 cm doorsnede), een taartdoos, gebruik van alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.
Duur workshop is ca. 3,5 uur. Maximaal 4 deelnemers.

 

Kosten zijn €25 per persoon.

Kinderfeestjes (cupcakes)

Je bent jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met je vriendjes en vriendinnetjes. Een taartje of cupcakes versieren met je vriendjes en vriendinnetjes is dan natuurlijk een heel erg leuk kinderfeestje. Kinderfeestje cupcakes versieren. Samen bepalen we het thema voor de cupcakes. De kinderen gaan in totaal 6 cupcakes versieren en nemen deze uiteraard mee naar huis.

Niet iedereen heeft al ervaring met cupcakes versieren, dus daarom beginnen we met zijn allen er één samen te maken. Wij leggen eerst alle beschikbare ingrediënten en materialen uit en doen stap voor stap het voorbeeld cupcake voor, zodat de kinderen alle mogelijkheden leren. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen mogen ze hierna zelf aan de gang gaan. Ze gaan 5 cupcakes versieren zoals ze dat zelf willen. Wij staan natuurlijk paraat om bij te springen waar dat nodig is. Uiteraard is er tussendoor tijd voor wat te drinken en voor wat lekkers, want een feestje is niet compleet zonder een traktatie!

  • Aantal kinderen: 3 tot 5 kinderen.
  • Minimale leeftijd: 3 jaar
  • Kosten: € 10 per kind
  • Duur: +/- 2 uur

 

Kinderfeestjes (taart maken)

Kinderfeestje taartjes maken Samen bepalen we het thema voor het taartje. De kinderen gaan ieder hun eigen 5 persoonstaartje (15 cm) vullen en versieren. De kinderen gaan, onder begeleiding, hun eigen taart vullen met slagroom en jam.

 

Nadat alle taartjes zijn gevuld en afgestreken kunnen ze worden bekleed met een laagje fondant. Als de taart dan mooi bekleed is gaan de kinderen verder met het versieren van de taart. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van allerlei ingrediënten en materialen.

 

We leggen natuurlijk eerst uit hoe alles werkt en helpen de kinderen daar waar dat nodig is.

  • Aantal kinderen: 3 tot 5 kinderen.
  • Minimale leeftijd: 4 jaar
  • Kosten: € 12,50 per kind
  • Duur: +/- 2,5 uur